Door de liefhebber, voor de liefhebber.

De liefde voor aquariums is jaren geleden ontstaan. Al op jonge leeftijd was ik gefascineerd door het onderwater leven en of dit nou in een vissenkom, vijver of een aquarium was, de interesse was er. Als klein kind heb ik mijn eerste aquarium gekregen en vanuit daar is de hobby gegroeid. Ruim 15 jaar heb ik verschillende aquariums gehouden, van nano aquariums tot 2 meter bakken. De aquarium hobby is iets waar je niet over uitgesproken raakt. Ondertussen heb ik ook sinds 2023 een vijver in de tuin dus ook daarover zal ik meer informatie plaatsen.

Bij het houden van een aquarium komen een aantal zaken kijken en er kunnen ook een aantal zaken mis gaan. Zo is de website www.aquarium-wereld.nl in het jaar 2022 ontstaan. Op deze website vind je alle benodigde informatie bij elkaar om van jouw hobby een succes te maken.

Het mooie aan een aquarium hobby is dat er meerdere aspecten bij elkaar komen om zo tot een goed eindresultaat te komen. Zo dien je een onderzoekend vermogen te hebben om informatie op te zoeken welk aquarium het beste bij jou past, ben je bezig met een stukje technici voor de installatie maar kun je ook je creativiteit kwijt met het inrichten van het aquarium. Een hobby waarbij je dus echt je ei kwijt kunt. Het houden van aquarium zorgt voor rust, stimuleert creativiteit en geeft voldoening.

Niks is zo mooier dan een prachtig draaiend aquarium in je huis te hebben die direct opvalt. Een oprechte eyecatcher van het huis dus!

Ik wens iedereen veel leer en leesplezier op de website.

Menu